grafisch ontwerper,
Voor print en digitaal.

Jouw boodschap omzetten in sterk beeld, een helder verhaal, een kloppend “plaatje” maken zoals het hoort. Met als doel de (potentiële)klant weten te bereiken!

portfolio bekijken

Vanaf het begin ben ik betrokken bij jouw project.

Zo kunnen we samen iets moois neerzetten. Ik heb de kennis in huis om u van begin tot eind te ontzorgen. Van concept tot oplevering, alles onder één dak. Benieuwd?

contact opnemen

Een mooie boodschap alleen is niet meer voldoende om mensen in beweging te krijgen. Opvallen tussen andere bedrijven met een uniek verhaal is belangrijker dan ooit. Een passende huisstijl zegt veel over een bedrijf. Heb jij een goed verhaal? Dan zet ik het om in een huisstijl die past bij jouw bedrijf.

Een WordPress website is zeer toegankelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Als ondernemer wilt u 24/7 vindbaar zijn op internet. Een goede website is onmisbaar. Kies jij voor een website die er zowel voor als achter de schermen goed uitziet?

Jij hebt een fantastisch product. Maar hoe presenteer je dit? Zorg ervoor dat het de aandacht krijgt die het verdient!

Jij verwelkomt jouw klanten met open armen. Gastvrijheid zoals het hoort. De uitstraling van het pand en de sfeerbeleving binnen dragen hier ook aan bij. Hoe toegankelijk is jouw bedrijf?

Heuvel Schoentechniek2020-06-17T06:59:14+00:00
ITS Personal Training2020-06-17T06:59:40+00:00
Mercure Amsterdam2020-06-17T07:00:04+00:00